BESLOTEN VAARTEN OP MAAT
Onze boten zijn ook beschikbaar voor families, bedrijven, scholen en natuurlijk uw bruiloft.
Als u met uw gezelschap privé wil varen is het mogelijk om een eigen boot af te huren. U betaalt dan een vaste prijs per boot. Ook kunt u gebruik maken van één van onze vaste arrangementen. U weet dan ook direct wat de kosten per persoon zijn.
Voor een stadsrondvaart kunt u kiezen uit een vaart van een uur of een vaart van anderhalf uur. Het is mogelijk om op een aantal andere plaatsen in de stad u en uw gezelschap op en/of af te laten stappen.

Onze grote boten zijn geschikt voor alle weertypen. Overdekt en verwarmd, geheel of gedeeltelijk geopend naar gelang het weer dit toelaat. Aangezien wij in Leiden onder zeer lage bruggen doorvaren hebben wij geen stahoogte aan  boord

Het is mogelijk om eventueel uw catering aan boord door ons te laten verzorgen maar het staat u ook vrij zelf uw catering mee aan boord te nemen. Wij rekenen bij zelf verzorgde catering € 25,00 schoonmaakkosten.De vaartijd die berekend wordt is vanaf de Blauwpoortshaven tot wij weer terug zijn op onze thuishaven.

Stap met uw gezelschap op in één van onze klassieke rondvaartboten en laat u door onze ervaren schippers langs de mooiste Singels en grachten varen. Tijdens de vaart word u verteld over de rijke historie van Leiden.


Een boot privé afhuren=>
Tijdens de vaart over de mooie singels en grachten van Leiden vertellen wij u het verhaal over het ontstaan van de stad en zijn roemrijke geschiedenis.
Onze boten hebben een transparant dak. Bij goed weer zijn ze gedeeltelijk of geheel open met schaduw plaatsen. Bij slecht weer zijn ze gesloten en beschikken over hete lucht verwarming.

Vaart van 60 minuten op de Titus 44 personen. € 375,00 (onder verwijderbaar dak)
Vaart van 60 minuten op de Saskia 50 personen. € 450,00. (onder verwijderbaar dak)
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Kleinere gezelschappen prijs op aanvraag.

maison

Vaart met koffie en Maison Kelder gebak

Vanaf de boot heeft u een goed zicht op de vele Singels en fraaie monumenten en het levendige centrum.
Tijdens de vaart serveren wij koffie/thee en de beroemde gebakjes van banketbakker Maison Kelder. (Keldertjes)
Inclusief: rondvaart van 1 uur, 1 koffie/thee en Maison Kelder hazelnootgebak.

Minimaal 40 personen.
Kleinere gezelschappen op afspraak.
Prijs: € 15,00 per persoon.


<= VAART MET PANNENKOEKEN

Vanaf de boot heeft u een goed zicht op de mooiste Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. Grenzend aan onze thuishaven ligt restaurant "Oudt Leyden" dat al meer dan honderd jaar 't Pannenkoekenhuysje en de Rotisserie herbergt.

Inclusief: rondvaart van een uur, Ambachtelijke spek-appelpannenkoek van formaat op Delfsblauw bord geserveerd. Inclusief een drankje. Geserveerd bij 't Pannenkoekenhuysje "Oudt Leyden"
Minimale deelname: 20 personen.
Prijs € 22,50 p.p. inclusief 9 en 21% BTW.

lunch

VAART MET LUNCH =>

Vanaf de boot heeft u een goed zicht op de mooiste Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. Tijdens de vaart  krijgt u van ons een “lunchpakketje” uitgeserveerd.

Inclusief: rondvaart van 1 uur, lunch met 1 bruin,1 wit broodje ham en kaas, slaatje, melk, jus d’orange en vers fruit.
Minimaal 40 personen.
Prijs: € 22,00 p.p. inclusief 9% BTW

Kleinere gezelschappen, prijs op aanvraag.


<= VAART BORRELTIJD

Onder het genot van een drankje en een hapje heeft u een goed zicht op de mooiste Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. We beginnen met het uitserveren van een glaasje “Leids Grachtenwater” Daarna heeft u de keuze uit: bier, wijn en frisdranken.

Inclusief: rondvaart van 1 uur, plankje met oude kaas, cervelaatworst met augurk, nootjes, olijfjes, drie drankjes p.p. en een glaasje “Leids Grachtenwater”
Minimale deelname 40 personen.
Prijs: €  22,50 p.p. inclusief 9 en 21% BTW.

VAART VOOR DE TOUROPERATORS =>

Vaart van 60 minuten door monumentaal Leiden. Tijdens de vaart over de mooie singels en grachten van Leiden vertellen wij u het verhaal over het ontstaan van de stad en zijn roemrijke geschiedenis.
Onze boten hebben een transparant dak. Bij goed weer zijn ze gedeeltelijk of geheel open met schaduw plaatsen. Bij slecht weer zijn ze gesloten en beschikken over hete lucht verwarming. Ze bieden plaats aan 45 en 50 personen.
Gidsaanboord in 7 talen (Nedederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Japans).
Arrangementen voor lunch en/of verdere dagbesteding mogelijk.
Vaart van 60 minuten t/m 30 personen: prijs op aanvraag.
Vaart van 60 minuten boven de 30 personen: prijs op aanvraag.
Vaart van 90 minuten: prijsop aanvraag.