BESLOTEN VAARTEN OP MAAT
Onze boten zijn ook beschikbaar voor families, bedrijven, scholen en natuurlijk uw bruiloft.
Als u met uw gezelschap privé wil varen is het mogelijk om een eigen boot af te huren. U betaalt dan een vaste prijs per boot. Ook kunt u gebruik maken van één van onze vaste arrangementen. U weet dan ook direct wat de kosten per persoon zijn.
Voor een stadsrondvaart kunt u kiezen uit een vaart van een uur of een vaart van anderhalf uur. Het is mogelijk om op een aantal andere plaatsen in de stad u en uw gezelschap op en/of af te laten stappen.

Onze grote boten zijn geschikt voor alle weertypen. Overdekt en verwarmd, geheel of gedeeltelijk geopend naar gelang het weer dit toelaat. Aangezien wij in Leiden onder zeer lage bruggen doorvaren hebben wij geen stahoogte aan  boord

Het is mogelijk om eventueel uw catering aan boord door ons te laten verzorgen maar het staat u ook vrij zelf uw catering mee aan boord te nemen. Wij rekenen bij zelf verzorgde catering € 25,00 schoonmaakkosten.De vaartijd die berekend wordt is vanaf de Blauwpoortshaven tot wij weer terug zijn op onze thuishaven.

Stap met uw gezelschap op in één van onze klassieke rondvaartboten en laat u door onze ervaren schippers langs de mooiste Singels en grachten varen. Tijdens de vaart word u verteld over de rijke historie van Leiden.

<= HUWELIJKSVAART

Eén van onze specialiteiten in het kader van arrangementen. Wij bieden de mogelijkheid om bruidsparen, in het gezelschap van familie en vrienden, naar het stadhuis van Leiden te varen. Onze grote boten zijn geschikt voor alle weertypen.

Waar de tocht begint en eindigt bepaald u zelf. Het is bij de huwelijksvaart mogelijk om uw eigen “bubbels” mee te nemen om na de huwelijksplechtigheid te toasten aan boord. De flessen kunnen een dag van te voren bij ons gebracht worden en wij zorgen ervoor dat ze na de huwelijksplechtigheid aan boord staan. Taart aan boord mag natuurlijk ook, echter, vanwege de beperkte doorvaarthoogte kunnen wij verdiepingen-taart niet kwijt. Wij nemen geen verantwoording voor eventueel door ons aan boord zetten van uw taart.
Champagneglazen, gebaksbordjes en -vorkjes zijn eventueel bij ons te huur.


VAART MET BRABANTSE KOFFIETAFEL, KOETSHUIS DE BURCHT=>

Tijdens het varen heeft u een goed zicht op de mooie Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum  van Leiden. Na de Rondvaart word u afgezet in het centrum van de stad waarna het ± 5 minuten lopen is naar de Burcht. Aan de voet van de Burcht ligt het gezellige restaurant Koetshuis de Burcht waar voor uw gezelschap een heerlijke Brabantse koffietafel klaar staat.

Inclusief: rondvaart van een uur, koffie/thee en een Brabantse koffietafel bij het Koetshuis de Burcht.
Minimale deelname: 20 personen.
€25,00 p.p. inclusief 9% BTW.


<= VAART MET DINER, KOETSHUIS DE BURCHT

Onder het genot van een drankje heeft u een goed zicht op de mooie Singels , vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. Na de rondvaart word u afgezet in het centrum waarna het ± 5 minuten lopen is naar de Burcht.Aan de voet van de burcht staat het gezellige en sfeervolle restaurant Koetshuis de Burcht waar u gastvrij ontvangen word om plaats te nemen aan het diner.

Inclusief: rondvaart van 1 uur, een drankje aan boord en driegangen diner “Koetshuis” of “Burgraven” , 2 drankjes , koffie/thee.
Minimale deelname: 20 personen.
Prijs: € 52,50 p.p. inclusief 9 en 21% BTW


Een boot privé afhuren=>
Tijdens de vaart over de mooie singels en grachten van Leiden vertellen wij u het verhaal over het ontstaan van de stad en zijn roemrijke geschiedenis.
Onze boten hebben een transparant dak. Bij goed weer zijn ze gedeeltelijk of geheel open met schaduw plaatsen. Bij slecht weer zijn ze gesloten en beschikken over hete lucht verwarming.

Vaart van 60 minuten t/m 30 personen: €220,00.
Vaart van 60 minuten boven de 30 personen: prijs op aanvraag.
Vaart van 90 minuten: prijs op aanvraag.
<=VAART MET DINER PRENTENKABINET

Vanaf onze thuishaven varen wij u over de mooiste singels, langs de fraaie monumenten en door het levendige centrum van Leiden. Aan het eind van onze rondvaart draaien wij door de Vlietbrug één van onze beroemdste grachten het Rapenburg op.Vanaf het Rapenburg is het 5 minuten lopen naar het prachtig gerestaureerde pand van restaurant Het Prentenkabinet naast de Pieterskerk.

Inclusief: rondvaart van 1 uur, welkomstdrankje, drie gangen diner bij restaurant Het Prentenkabinet, twee drankjes, koffie/thee.
Minimale deelname: 20 personen
Prijs € 62,50 p.p. inclusief 9 en 21% BTW

Het is ook mogelijk om de rondvaart te beginnen vanaf Het Prentenkabinet (prijs in overleg).
VAART VOOR DE TOUROPERATORS =>

Vaart van 60 minuten door monumentaal Leiden. Tijdens de vaart over de mooie singels en grachten van Leiden vertellen wij u het verhaal over het ontstaan van de stad en zijn roemrijke geschiedenis.
Onze boten hebben een transparant dak. Bij goed weer zijn ze gedeeltelijk of geheel open met schaduw plaatsen. Bij slecht weer zijn ze gesloten en beschikken over hete lucht verwarming. Ze bieden plaats aan 45 en 50 personen.
Gidsaanboord in 7 talen (Nedederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Japans).
Arrangementen voor lunch en/of verdere dagbesteding mogelijk.
Vaart van 60 minuten t/m 30 personen: €190,00.
Vaart van 60 minuten boven de 30 personen: prijs op aanvraag.
Vaart van 90 minuten: prijsop aanvraag.

<= VAART BORRELTIJD

Onder het genot van een drankje en een hapje heeft u een goed zicht op de mooiste Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. We beginnen met het uitserveren van een glaasje “Leids Grachtenwater” Daarna heeft u de keuze uit: bier, wijn en frisdranken.

Inclusief: rondvaart van 1 uur, plankje met oude kaas, cervelaatworst met augurk, nootjes, olijfjes, drie drankjes p.p. en een glaasje “Leids Grachtenwater”
Minimale deelname 20 personen.
Prijs: €  22,50 p.p. inclusief 9 en 21% BTW.

 
VAART MET LUNCH =>

Vanaf de boot heeft u een goed zicht op de mooiste Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. Tijdens de vaart  krijgt u van ons een “lunchpakketje” uitgeserveerd.

Inclusief: rondvaart van 1 uur, lunch met 1 bruin,1 wit broodje ham en kaas, slaatje, melk, jus d’orange.
Minimaal 15 personen.
Prijs: € 22,00 p.p. inclusief 9% BTW

<= VAART MET PANNENKOEKEN

Vanaf de boot heeft u een een goed zicht op de mooiste Singels, vele fraaie monumenten en het levendige centrum van Leiden. Grenzend aan onze thuishaven ligt restaurant "Oudt Leyden" dat al meer dan honderd jaar 't Pannenkoekenhuysje en de Rotisserie herbergt.

Inclusief: rondvaart van een uur, Ambachtelijke spek-appelpannenkoek van formaat op Delfsblauw bord geserveerd. Inclusief een drankje. Geserveerd bij 't Pannenkoekenhuysje "Oudt Leyden"
Minimale deelname: 20 personen.
Prijs € 20,00 p.p. inclusief 9 en 21% BTW.